sadaya Kategori

Bumi> jalur keur ngahasilkeun barang > Zirconia Blok

Bodas Zirconia

Bodas Zirconia

Zirconia bodas mangrupikeun bahan bébas logam pikeun restorasi éstétika anu disertipikasi biokompatibel, bahan awét pisan anu dianggo dina kedokteran gigi ayeuna.

Taros Kami
indikasi:

Restorations sadia kalawan crowns kontur pinuh monolithic, sasak, veneers atanapi arch pinuh.


Bodas Zirconia

  • Fitur
  • barang-barang tambahan
  • tech Specs
  • Émbaran pamundut
Features of White Zirconia

The preshaded zirconia that covers all 16 shades of the VITA Classic shade guide,  With pre-shaded zirconia there is no need for laboratory technicians to shade each unit, saving production time.


  • 1
    Konsisten VITA® Klasik Shade Cocog

    Tuturkeun sacara ketat VITA® Classic Shade tina fase R&D sareng ogé ku produksi standar sareng pertandingan shade.

  • 1
    Glazed with Bloomden CeramStar Glaze/Stain Kit

    Preparation: Multilayer crown bridge after milled and sintered and then glazed.

  • 1
    Incisal Translucency and appearance

    The translucency of preshaded zirconia and the additional light refraction from the preshaded zirconia phase results in a natural incisal translucency.


Accessories for White Zirconia
  • KeramikStar® Glaze / kokotor Gingival Setel

    Éta ngandung 4 massa tunggal ogé cairan khusus sareng asesoris. Pasta 3D dikembangkeun khusus pikeun finalisasi éstétika sareng karakterisasi bagian warna gingival tina restorasi keramik, didamel tina litium disilicate sareng 3D Pro Multilayer. Sadaya bagian tina set ogé sayogi masing-masing.

    DIAJAR DEUI
  • asesoris分辨率
    KeramikStar® Glaze / Stain Vivid Set

    Éta ngandung 7 massa tunggal ogé cairan sareng asesoris khusus. Pasta 2D dikembangkeun khusus pikeun finalisasi éstétika dasar tina restorasi keramik, didamel tina litium disilicate sareng 3D Pro Multilayer. Sadaya bagian tina set oge sadia individual.

    DIAJAR DEUI
  • asesoris分辨率
    KeramikStar® Glaze / Noda Blossom Set

    Éta ngandung 17 massa tunggal ogé cairan khusus sareng asesoris. Pasta sareng noda 2D sareng 3D dikembangkeun khusus pikeun finalisasi éstétika profésional pikeun restorasi keramik, didamel tina litium disilicate sareng 3D Pro Multilayer. Sadaya bagian tina set ogé sayogi masing-masing.

    DIAJAR DEUI
White Zirconia Technical Specifications
Spesifikasi téknis

UT ST-Plus
ST nyaéta
ZrO2+ HfO2+Y2O3 ≥99% ≥99% ≥99% ≥99%
Y2O3 9% -10% 7.0% -7.8% 4.5% -6.0% 7.0% -7.8%
Al2O3 < 0.05% < 0.15% < 0.15% < 0.15%
Density before sintering (g.cm-3) 3.20 ± 0.05 3.15 ± 0.05 3.15 ± 0.05 3.15 ± 0.05
Density after sintering (g.cm-3) 6.06 ± 0.01 6.08 ± 0.01 6.09 ± 0.01 6.08 ± 0.01
CTE (25-500°C) (K-1) 10.5 ± 0.5 10.5 ± 0.5 10.5 ± 0.5 10.5 ± 0.5
Kakuatan lentur saatos sintering (MPa) > 600 > 1000 > 1200 > 1100
Sepuh permukaan eusi fase monoclinic < 15% < 15% < 15% < 15%
Transmisi cahaya < 49% < 46% < 43% < 47%
Kalarutan kimiawi saatos sintering (µg.cm-2) <100 <100 <100 <100
Sitotoksisitas Tingkat 0 Tingkat 0 Tingkat 0 Tingkat 0
Radioaktivitas (Bq.g-1) <0.1 <0.1 <0.1 <0.1
Suhu sintering (°C) 1470-1530 1480-1530 1500-1530 1500-1530
Systems 98mm / 95mm / 92*75mm
kakandeleun 12m / 14mm / 16mm / 18mm / 20mm / 22mm / 25mm
Bayangan A1 A2 A3 A3.5 A4 / B1 B2 B3 B4 / C1 C2 C3 C4 / D2 D3 D4

 



Émbaran pamundut