sadaya Kategori

Bumi> jalur keur ngahasilkeun barang > Zirconia Blok

Zirconia Preshaded

Zirconia Preshaded

Zirconia Preshaded boga kinerja estetika hadé, sabab sipat tembus maranéhanana alus teuing dibandingkeun blok zirconia bodas.

Taros Kami

Zirconia Preshaded

  • Fitur
  • barang-barang tambahan
  • tech Specs
  • Émbaran pamundut
Features of Preshaded Zirconia

The zirconia preshaded nu nyertakeun sakabéh 16 nuansa pituduh sahadé VITA Klasik, Kalawan zirconia pre-shaded aya teu kudu pikeun teknisi laboratorium ngiuhan unggal Unit, ngahemat waktos produksi.


  • 1
    Konsisten VITA® Klasik Shade Cocog

    Tuturkeun sacara ketat VITA® Classic Shade tina fase R&D sareng ogé ku produksi standar sareng pertandingan shade.

  • feature分辨率ppek
    Glazed kalawan Bloomden CeramStar Glaze / kokotor Kit

    Persiapan: Multilayer makuta sasak sanggeus giling sarta sintered lajeng glazed.

  • feature分辨率ppek
    Incisal Translucency jeung penampilan

    Tembusan zirkonia prashaded sareng réfraksi cahaya tambahan tina fase zirconia prashaded ngahasilkeun translucency incisal alami.

Accessories for Preshaded Zirconia
  • KeramikStar® Glaze / kokotor Gingival Setel

    Éta ngandung 4 massa tunggal ogé cairan khusus sareng asesoris. Pasta 3D dikembangkeun khusus pikeun finalisasi éstétika sareng karakterisasi bagian warna gingival tina restorasi keramik, didamel tina litium disilicate sareng 3D Pro Multilayer. Sadaya bagian tina set ogé sayogi masing-masing.

    DIAJAR DEUI
  • asesoris分辨率
    KeramikStar® Glaze / Stain Vivid Set

    Éta ngandung 7 massa tunggal ogé cairan sareng asesoris khusus. Pasta 2D dikembangkeun khusus pikeun finalisasi éstétika dasar tina restorasi keramik, didamel tina litium disilicate sareng 3D Pro Multilayer. Sadaya bagian tina set oge sadia individual.

    DIAJAR DEUI
  • asesoris分辨率
    KeramikStar® Glaze / Noda Blossom Set

    Éta ngandung 17 massa tunggal ogé cairan khusus sareng asesoris. Pasta sareng noda 2D sareng 3D dikembangkeun khusus pikeun finalisasi éstétika profésional pikeun restorasi keramik, didamel tina litium disilicate sareng 3D Pro Multilayer. Sadaya bagian tina set ogé sayogi masing-masing.

    DIAJAR DEUI
Preshaded Zirconia Technical Specifications
Spesifikasi téknis

UT Preshaded ST-Plus Preshaded
ST Preshaded
ZrO2+ HfO2+Y2O3 ≥99% ≥99% ≥99%
Y2O3 9% -10% 7.0% -7.8% 4.5% -6.0%
Al2O3 < 0.5% < 0.15% < 0.5%
Kapadetan saméméh sintering (g.cm-3) 3.20 ± 0.05 3.15 ± 0.05 3.15 ± 0.05
Kapadetan saatos sintering (g.cm-3) 6.06 ± 0.01 6.08 ± 0.01 6.09 ± 0.01
CTE (25-500°C) (K-1) 10.5 ± 0.5 10.5 ± 0.5 10.5 ± 0.5
Kakuatan lentur saatos sintering (MPa) > 600 > 900 > 1100
Sepuh permukaan eusi fase monoclinic < 15% < 15% < 15%
Transmisi cahaya < 49% < 46% < 43%
Kalarutan kimiawi saatos sintering (µg.cm-2) <100 <100 <100
Sitotoksisitas Tingkat 0 Tingkat 0 Tingkat 0
Radioaktivitas (Bq.g-1) <0.1 <0.1 <0.1
Suhu sintering (°C) 1435-1470 1480-1530 1500-1530
Systems 98mm / 95mm / 92*75mm
kakandeleun 12m / 14mm / 16mm / 18mm / 20mm / 22mm / 25mm
Bayangan A1 A2 A3 A3.5 A4 / B1 B2 B3 B4 / C1 C2 C3 C4 / D2 D3 D4

 



Émbaran pamundut