sadaya Kategori

Bumi> jalur keur ngahasilkeun barang > Zirconia Blok

Multilayer Zirconia

Multilayer Zirconia

Bahan prostétik zirconia multilayer pikeun CAD / CAM ku teknisi sareng nyayogikeun pandangan anu luar biasa ka laboratorium dental.

Taros Kami
indikasi:

Restorations sadia kalawan crowns kontur pinuh monolithic, sasak, veneers atanapi arch pinuh.

Multilayer Zirconia

  • Fitur
  • barang-barang tambahan
  • tech Specs
  • Émbaran pamundut
Features of Multilayer Zirconia

The multilayer zirconia has better shade gradation and more natural on aesthetics with translucency in the incisal area and bending strength for anterior and posterior teeth restorations with up to full arch bridges.


  • feature分辨率ppek
    Konsisten VITA® Klasik Shade Cocog

    Tuturkeun sacara ketat VITA® Classic Shade tina fase R&D sareng ogé ku produksi standar sareng pertandingan shade.

  • feature分辨率ppek
    Glazed with Bloomden CeramStar Glaze/Stain Kit

    Preparation: Multilayer crown bridge after milled and sintered and then glazed.

  • feature分辨率ppek
    Shade gradation more natural

    Compared preshaded zirconia, the multilayer zirconia has better shade gradation because of its powder gradiaent to make various shade layers.

  • feature分辨率ppek
    STML for Full arch bridges

    STML is with highest bending strength 1100MPa for bridges and even long-span curved cases or full arch bridges by the lab-test.

Accessories for Multilayer Zirconia
  • KeramikStar® Glaze / kokotor Gingival Setel

    Éta ngandung 4 massa tunggal ogé cairan khusus sareng asesoris. Pasta 3D dikembangkeun khusus pikeun finalisasi éstétika sareng karakterisasi bagian warna gingival tina restorasi keramik, didamel tina litium disilicate sareng 3D Pro Multilayer. Sadaya bagian tina set ogé sayogi masing-masing.

    DIAJAR DEUI
  • asesoris分辨率
    KeramikStar® Glaze / Stain Vivid Set

    Éta ngandung 7 massa tunggal ogé cairan sareng asesoris khusus. Pasta 2D dikembangkeun khusus pikeun finalisasi éstétika dasar tina restorasi keramik, didamel tina litium disilicate sareng 3D Pro Multilayer. Sadaya bagian tina set oge sadia individual.

    DIAJAR DEUI
  • asesoris分辨率
    KeramikStar® Glaze / Noda Blossom Set

    Éta ngandung 17 massa tunggal ogé cairan khusus sareng asesoris. Pasta sareng noda 2D sareng 3D dikembangkeun khusus pikeun finalisasi éstétika profésional pikeun restorasi keramik, didamel tina litium disilicate sareng 3D Pro Multilayer. Sadaya bagian tina set ogé sayogi masing-masing.

    DIAJAR DEUI
Multilayer Zirconia Technical Specifications
Spesifikasi téknis

UTML ST-Plus ML
STML
ZrO2+ HfO2+Y2O3 ≥99% ≥99% ≥99%
Y2O3 9% -10% 7.0% -7.8% 4.5% -6.0%
Al2O3 < 0.5% < 0.15% < 0.5%
Density before sintering (g.cm-3) 3.20 ± 0.05 3.15 ± 0.05 3.15 ± 0.05
Density after sintering (g.cm-3) 6.06 ± 0.01 6.08 ± 0.01 6.09 ± 0.01
CTE (25-500°C) (K-1) 10.5 ± 0.5 10.5 ± 0.5 10.5 ± 0.5
Kakuatan lentur saatos sintering (MPa) > 600 > 900 > 1100
Sepuh permukaan eusi fase monoclinic < 15% < 15% < 15%
Transmisi cahaya < 49% < 46% < 43%
Kalarutan kimiawi saatos sintering (µg.cm-2) <100 <100 <100
Sitotoksisitas Tingkat 0 Tingkat 0 Tingkat 0
Radioaktivitas (Bq.g-1) <0.1 <0.1 <0.1
Suhu sintering (°C) 1470-1530 1480-1530 1500-1530
Systems 98mm / 95mm / 92*75mm
kakandeleun 12m / 14mm / 16mm / 18mm / 20mm / 22mm / 25mm
Bayangan A1 A2 A3 A3.5 A4 / B1 B2 B3 B4 / C1 C2 C3 C4 / D2 D3 D4 / (ST-Plus ML: BL1 BL2 BL3 BL4)

 


Émbaran pamundut